Joey Suk maakt kans om uitgeroepen te worden tot beste speler van de Jupiler League in de tweede periode.

Jij bepaalt samen met de trainers en aanvoerders uit de Jupiler League de ‘Beste Speler’ van de tweede periode in het seizoen 2012/2013. Breng jouw stem uit en maak kans op een kwartaalabonnement voor Voetbal International.

De hoofdtrainers en aanvoerders hebben al een selectie gemaakt van alle spelers in de Jupiler League en hebben gezamenlijk vier spelers genomineerd voor de bronzen stier in de categorie beste speler. De genomineerde spelers zijn: Tom van Hyfte van MVV,  Joey Suk van Go Ahead Eagles, Anco Jansen van de Graafschap en Joey Godee van AGOVV.

Per periode in de Jupiler League wordt aan het beste team, de beste speler, de beste trainer, de topscorer én het beste talent de bronzen stier uitgereikt. Aan het einde van het seizoen wordt er in elke categorie één winnaar gekozen die de Gouden Stier wint. Met Dries Mertens als allereerste winnaar van de Gouden Stier voor beste talent is de gouden stier dé ultieme hoofdprijs aan het einde van het seizoen. Het is dit jaar het vijfde seizoen dat deze prijzen vergeven worden.

De uitreiking van de Gouden Stier is het evenement in de Jupiler League waarmee de beste sportieve prestaties van het seizoen worden beloond. De Gouden Stier verkiezing is een stimulans voor de beste spelers, trainers en talenten uit de Jupiler League, die op weg zijn naar de top. Een uniek concept waarbij de beste spelers uit de competitie op toepasselijke wijze erkend worden. De stier, niet toevallig ook het beeldmerk in het logo van Jupiler, staat symbool voor kracht, sportiviteit, competitiviteit en passie in het voetbal. Dit zijn de eigenschappen die een speler moet hebben om hogerop te komen. Wil je meer informatie over de Gouden Stier Uitreiking en/of de winnaars van de vorige seizoenen? Ga dan naar Gouden Stier pagina.