Jeugdspelers opgelet! 17 oktober: het NTK bij Rohda!

Doe mee aan de voorronde van het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal die ook bij Rohda Raalte wordt georganiseerd! Wel 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland doen hier aan mee! Het is dan ook het grootste voetbalevent van Nederland. Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij spelers van wereldklasse.

Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar worden vrijdag 17 oktober tussen 09.00 – 15.30 uur verwelkomt en worden vervolgens getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleide (eigen club) trainers, maar wel onder auspiciën van Sportpartners. Deze afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Het is voor ieder niveau, zowel jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes. Het is een fantastische voetbaldag met héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen, want bij NTK is iedereen direct al een winnaar.

Zo krijg je een voetbal mee naar huis, een supermooi azuurblauw voetbalshirt, een speciaal ontworpen medaille en het jeugdvoetbalmagazine GOAL. Maar ook een computerprogramma waarmee jij je eigen voetbaltrainingen kunt maken én spelen, plus een Moves&Skill-diploma als bewijs van deelname. Als klap op de vuurpijl beoordelen we iedere deelnemer op zijn of haar voetbalkwaliteiten middels het Individueel Prestatie Rapport (IPR). Zo worden je vorderingen inzichtelijk.

Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur gratis aangeboden.

Alle locatiewinnaars in haar/zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen. Daar strijden zij om de titel ‘wie is de beste techniekspeler van Nederland”.

Dus: train, speel en gedraag je als een fijne voetballer op het Nederlandse Techniek Kampioenschap-voetbal bij Rohda Raalte. Klik op www.moves-skills.nl voor alle relevante informatie, hier kun je je ook aanmelden. Kosten: € 39,95