Jeugdkeepers opgelet: Heino en Keepersaction nodigen je uit!

Na drie succesvolle keepersclinics organiseert VV Heino ook dit jaar weer een grandioze keepersclinic. Vrijdag 26 mei (de vrijdag na Hemelvaartsdag) is het zo ver. Graag nodigen zij de jeugdkeepers uit de regio uit. VV Heino organiseert, op het eigen sportpark, de keepersclinic in samenwerking met keepersschool Keepersaction.

De dag staat onder leiding van de Jan Lücke, voorheen jeugdkeeperstrainer bij o.a. Vitesse en FC Utrecht. Keepersschool Keepersaction bestaat 5 jaar, heeft vestigingen in onder meer Bennekom, Bemmel en Heerenveen, en geeft al jaren vol passie met veel succes keepersclinics.

De keepersclinic is speciaal bedoeld voor alle jeugdkeepers uit de regio, zowel jongens als meisjes, in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar. Op een positieve en complimenteuze manier leren zij de basistechnieken en oefenvormen om het keepen zo goed mogelijk te beoefenen en veel spelplezier te beleven aan het keepersvak. Plezier staat voorop. De keeper van vv Heino 1, Tom Vastenavond zal in de middagpauze als demonstratiekeeper aanwezig zijn, waar hij een demonstratie zal geven onder leiding van Jan Lücke . En natuurlijk is er een scout om de talenten aan het werk te zien.

Om de keepers de juiste aandacht te geven, is de clinic gesplitst in twee delen. De clinic bestaat uit een intensief oefenprogramma voor de middag en na de middag zal het wedstrijdelement worden toegevoegd. Een programma van ongeveer vier uur met leuke, leerzame en afwisselende oefeningen. Het programma zal beginnen om 09.30 uur en eindigen om 16.00 uur.

Zorg er wel voor dat je op tijd bent!

Voor slechts €15,- kunnen keepers en keepsters deelnemen aan deze unieke clinic. Zij ontvangen naast een superleuke clinic ook een shirt en lunch.

Als aanstormend keeperstalent mag je deze dag gewoon niet missen! Aanmelden graag voor 12 mei en kan via: keeperscoordinator@vvheino.nl

De aanmelding is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar bovenstaand mailadres.