Jeugdkeepers kunnen lol op in meivakantie bij vv Heino

Na twee jaar succesvolle keepersclinics in de herfstvakantie te hebben georganiseerd, is er een nieuw moment gekozen: de meivakantie. Vrijdag 15 mei (de vrijdag na Hemelvaartsdag) is het zo ver. Dan organiseert VV Heino weer een keepersclinic. VV Heino nodigt jeugdkeepers uit de regio uit om deel te nemen aan deze clinic. VV Heino organiseert de keepersclinic in samenwerking met keepersschool Keepersaction. De clinic vindt plaats op Sportpark de Kampen.

De middag staat onder leiding van Jan en Danny Lücke, voorheen jeugdkeepertrainers bij o.a. Vitesse en FC Utrecht. Keepersschool Keepersaction bestaat nu 5 jaar, heeft vestigingen in onder meer Bennekom, Bemmel en Heerenveen en geeft al jaren vol passie en met veel succes keeperclinics.

De keepersclinic is speciaal bedoeld voor jeugdkeepers uit de regio, zowel jongens als meisjes, in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Op een positieve manier leren zij door middel van allerlei afwisselende oefenvormen de basistechnieken van het keepen in de vingers te krijgen. Plezier staat voorop.

Om de elke keeper de juiste aandacht te kunnen geven, zijn er twee groepen: 1 groep voor E en F keepers en 1 groep voor D, C, B en A keepers. De clinic duurt anderhalf uur. Het programma voor de E en F keepers begint om 14.00 uur en voor junioren-keepers om 16.00 uur. Het sportpark is geopend vanaf 13.00 uur.

Voor slechts €15,- kunnen keepers en keepsters deelnemen aan deze unieke clinic. Zij ontvangen naast een superleuke clinic ook een shirt en drinken.

Als aanstormend keeperstalent mag je deze dag gewoon niet missen! Aanmelden graag voor 8 mei en kan via: keeperscoordinator@vvheino.nl

De aanmelding is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld op rekening NL03 RABO 0327 1049 53 t.n.v. VV Heino onder vermelding van Keepersclinic en naam van de deelnemende keeper.

keepersclinic vv heino mei 2015 poster