Lemelerveld won vanmiddag in Deventer van De Gazelle. Na een 0-0 ruststand won de ploeg van trainer Edwin Duim (foto) met 1-2. De Lemelervelders traden met een jeugdig elftal aan, maar toonden volwassenheid door enkele minuten voor tijd de 1-2 te maken. Stijn Kogelman zorgde ervoor dat Lemelerveld het ‘gat’ met koploper Helios weer gelijk trok. Helios verloor namelijk (3-1) bij Albatross, waardoor Lemelerveld weer gedeeld koploper is in 3B.

´Qua voetbal en qua kansen vond ik het een terechte uitslag vanmiddag´, vertelt trainer Duim. ´De eerste twintig minuten hadden we het lastig. De Gazelle gokte op hun snelle mensen voorin. Na die eerste periode gingen we beter voetballen. We gingen de vleugels ook meer gebruiken. Bij rust was het echter nog 0-0.’

Duim zag zijn ploeg in de tweede helft echter wel op achterstand komen. ‘Een corner werd na een uur spelen door De Gazelle (via Niels Rijnders, red.) vrij ingekopt. Echter bleven we het voetballend proberen op te pakken. Dit resulteerde in een gelijkmaker tien minuten later. Sven Kruger trok de bal goed terug op Jordy Lugtenberg, prima goal (1-1). Daarna was het Stijn Kogelman die een paar minuten voor tijd ons de overwinning bezorgde (1-2) middels een goede individuele actie. Een lekkere overwinning zeker in de wetenschap dat Helios verloor’, eindigt Duim.

Zowel Helios als Lemelerveld staan nu met 30 punten bovenaan in 3B. Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen Koninklijke UD.