Lemelerveld – Het begint steeds meer trekken van een ‘fenomeen’ te krijgen. Jeroen van den Berg, spits van VV Lemelerveld scoorde in de uitwedstrijd tegen OVC’21 maar liefst vier keer. (Eindstand OVC-Lemelerveld: 1-4). Hij nam daarmee alle treffers voor de oranjehemden voor zijn rekening bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 18 doelpunten. Hij had daar slechts 9 wedstrijden voor nodig (in de wedstrijd tegen Activia speelde Van den Berg niet mee, red), waardoor hij nu op een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd staat.

Zoals recent gemeld op deze site is binnen het betaald voetbal ‘Coen Dillen’ een begrip. Deze PSV-er heeft het hoogste gemiddelde ooit in het betaald voetbal op zijn naam staan. In het seizoen 1956/1957 scoorde Dillen een gemiddelde van 1,26 doelpunten per wedstrijd (0ver 34 wedstrijden). Van den Berg stond tot aan dit weekend op een moyenne van 1,75. Met zijn kwartet aan doelpunten tegen het Ommer OVC stijgt dat naar 2,0 rond. Van den Berg loopt daarmee uit op Coen Dillen. Andermaal bewees Van den Berg: het is niet de vraag óf hij scoort, maar hoe vaak.
De vier treffers betekenen ook een nieuw persoonlijk record voor Van den Berg. Nog niet eerder scoorde hij in één seizoen zoveel doelpunten. In het seizoen 2010/2010 was hij in het hele seizoen 19 keer trefzeker. Dat was een evenaring van het seizoen van 2007/2008. Van den Berg speelde toen overigens voor zaterdag-derdeklasser Lemele. Met de huidige 20 treffers heeft hij een nieuw record op zak, met nog een halve competitie te gaan.