Ivo Tammens nieuwe trainer SDOL

SDOL heeft overeenstemming bereikt met Ivo Tammens (22) als nieuwe trainer van het 1e elftal. Tammens wordt met ingang van het seizoen 2021-2022 de opvolger van Mustafa Aygun, die zijn aflopende contract, na vier seizoenen, niet verlengde.

‘Ivo is geboren en getogen in Heino en is daar momenteel trainer van de J-O17 en assistent-trainer van het 2e elftal. Hij is een jonge ‘moderne’ trainer met de nodige ambitie en wij denken met Ivo door te kunnen gaan op de ingeslagen weg met verzorgd, aanvallend voetbal’, zo laten de Luttenbergers in een persbericht weten.

Tammens is in het bezit van het TC3-diploma en zal volgend jaar de TC2-cursus gaan volgen. De gesprekken die de Technische Commissie van SDOL en een afvaardiging van de spelersgroep de afgelopen weken met Ivo hebben gevoerd, zijn van beide kanten als zeer positief ervaren.

‘Voor Ivo ligt er als jonge trainer een mooie uitdaging om SDOL 1 verder uit te bouwen tot een stabiele subtopper in de 4e klasse. Zowel de Technische Commissie als het bestuur ziet de samenwerking met Ivo Tammens met veel vertrouwen tegemoet’, besluit SDOL in een reactie.

Foto: SDOL-voorzitter Peter Bons (links) met de nieuwe hoofdtrainer Ivo Tammens.