Israëliërs te sterk voor GA Eagles: 1-2

GA Eagles verloor vanmiddag in Terwolde met 1-2 van Israëlische subtopper Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Na een 0-2 ruststand wist Bart Vriends (foto) de score nog wat dragelijker te maken.

Het was vanmiddag zeker de eerste helft niet best aan Deventer zijde. Lichtpuntje en versterking Lesly de Sa (deze week overgekomen en gehuurd van Ajax) kon de fans nog wel bekoren. De buitenspeler zag zijn nieuwe club op een 0-2 achterstand komen door goals van Manga en Kola. De Israëliërs spelen komende week voor de Europa League voorronde en speelden uitstekend op de counter, met name in de eerste helft.

De tweede helft wist Bart Vriends nog wel de 1-2 binnen te koppen. Hierdoor eindigde het oefenduel in dezelfde uitslag als afgelopen dinsdag tegen Heerenveen (1-2).

‘Het was slordig en met teveel risico in de passing in de eerste helft. In de omschakeling waren ze dodelijk effectief. Na rust hebben we dat beter opgepakt. Dat vind ik goed om te zien’, liet GA Eagles-trainer Booy weten tegenover RTV Oost.

Komende vrijdag speelt GA Eagles het laatste duel van de voorbereiding. In de Adelaarshorst is Istanbul BB om 19.00u de tegenstander.