Wilt u het Sallandse landschap eens op een andere manier beleven? Op 7 april 2012 krijgt u deze kans. Die dag vindt de Bosch Car Service Heino-Raalte Sallandrit plaats, een puzzel-/kaartleesrit over de mooiste weggetjes in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte. Met uw auto gaat u op een toegankelijke manier drie verschillende disciplines van de hedendaagse rittensport ervaren. Tussendoor wordt u volledig verzorgd met de service zoals u die van Bosch Car Service Heino en Raalte gewend bent. Interesse gekregen? De inschrijving is verlengd tot 31 maart. Schrijft u in voor 23 maart aanstaande dan krijgt u een behoorlijke korting op het inschrijfgeld!
De Bosch Car Service Heino-Sallandrit bestaat uit vier trajecten. Ieder deel van de route wordt op een andere manier aan u voorgelegd. U rijdt een deel routebeschrijving, kaartlezen (twee trajecten) en bol-pijl. De uitzetter probeert u tijdens de rit regelmatig op het verkeerde been te zetten, maar heeft er wel voor gezorgd dat u altijd weer op de route terugkomt. De rit kan gereden worden in de Sport- of Toerklasse. De Toerklasse is uitermate geschikt voor deelnemers die nog onervaren zijn in de rittensport. Bovendien wordt op 2 april een informatieavond georganiseerd om deze beginnende deelnemers ‘op weg te helpen’. U mag deelnemen met uw dagelijkse auto, maar ook met een oldtimer.
De rit start vanaf 10 uur bij Bosch Car Service Raalte, aan de Zompstraat 25 in Raalte. Net na de middag komen de deelnemers hier terug voor de lunch. De rit eindigt rond 17 uur in de omgeving van Heino. Aansluitend wordt de route aan u uitgelegd en vindt de prijsuitreiking plaats.
Inschrijven voor de Bosch Car Service Heino-Raalte Sallandrit kan tot 31 maart 2012. Er geldt een maximum van 50 equipes. Deelname aan de rit kost slechts 50 euro voor twee personen. De lunch, diverse consumpties en een fraai routeboek zijn bij dit inschrijfgeld inbegrepen. Schrijft u in voor 23 maart aanstaande dan krijgt u 5 euro korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan via sallandrit@hotmail.com. Hier kunt u ook nadere informatie verkrijgen.