Hoonhorst heeft in Fleringen iets goed te maken

Hoonhorst moest wachten op de deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse, aangezien twee beslissingsduels (USV-Mariënheem en USV-Buurse) eerst gespeeld moesten worden. Deze zondag mocht men eindelijk ‘los’ in een dubbele confrontatie met vierdeklasser Fleringen. Het werd 0-1. Hierdoor moeten de mannen van trainer Bert Spies komende zondag iets recht zetten om alsnog naar de vierde klasse te promoveren.

Fleringen werd dit seizoen elfde in de vierde klasse A. De Twentse dorpsclub staat onder leiding van scheidend trainer Tim Meijerink.

Dion Wissink was deze middag de enige speler die wist te scoren (0-1). De Fleringen-speler benutte een strafschop in de eerste helft, die veelal onder controle was van de gasten.

In de tweede helft kwam Hoonhorst beter onder druk vandaan en kreeg ook de mogelijkheden op een gelijkmaker, maar vond doelman Booyink enkele malen op zijn weg. Fleringen ging meer counteren en had ook zomaar 0-2 kunnen maken. Echter bleef het bij 0-1, waardoor Hoonhorst een zware taak krijgt komende zondag. Men heeft iets goed te maken!