Hoonhorst gruwelt van vandalisme De Potstal

Enkele weken geleden werd Hoonhorst verblijd met het nieuws dat men mocht gaan bouwen aan een nieuwe Potstal. De nieuwe voetbalkantine (tevens Kulturhus/MFA) van Hoonhorst moet, met name door de inzet van vrijwilligers, een prachtig onderkomen worden. Echter zijn er ook mensen met minder goede bedoelingen actief op het terrein van de voetbalvereniging. Afgelopen zondagmiddag bleken vandalen hun intrede gedaan te hebben.

De website en twitter van vv Hoonhorst meldt dat zondagmiddag ‘stenengooiers’ actief zijn geweest in en om ‘De Potstal’. Nu men hard werkt aan de ‘ontmanteling’ van het gebouw was dit voor vandalen reden om een handje te helpen aan de sloop van het gebouw. Er lag glas op de vloer, maar ook de gehele voorraad koffiemelk. Een glazen schuifdeur, die zou worden verkocht, is zwaar vernield.

De club roept iedereen op die zondagmiddag iets gezien heeft, zich te melden. Overigens heeft men al wel enkele namen van mogelijke daders, maar geeft men deze de kans zichzelf te melden. Wanneer de daders zich niet melden zullen deze op de website van de vereniging vermeld worden.

Kijk voor bron en een foto op: www.vvhoonhorst.nl