UPDATE slotavond: Zaalvoetbaltoernooi in Heino

Zaterdag 27 December tot met 30 december wordt in Heino het jaarlijkse Bandencentrum Heino Futsaltoernooi gehouden. Het traditionele vierdaagse toernooi wordt gespeeld door seniorenteams in Sporthal Hoogerheyne.

Ook dit jaar komen er veel verenigingen om er een geslaagd toernooi van te maken: Wijhe’92, Lemelerveld, Haarle, Overwetering, SVVN, DES , Schalkhaar, Marienheem, Broekland en Wythmen. Deze teams strijden per avond voor geldprijzen en de fairplay-cup.

Na afloop van iedere avond vindt in Sportcafe Time Out de prijsuitreiking plaats en barst het feest los met het rad van fortuin en muziek! Wie wil komen kijken is alle avonden van harte welkom in de sporthal en naderhand boven in het Sportcafe!

Update avond 1: Op zaterdagavond 27 december won bij de eerste elftallen het gelegenheidselftal van FC Deep. Het team onder leiding van Heinoër Joran Pot versloeg in de finale Wijhe’92 met 2-1. Derde werd Overwetering dat Haarle versloeg in de strijd om de derde plaats middels shoot-outs. De sportiviteitsbeker ging naar Lemelerveld.

Update avond 2: Zondagavond 28 december stonden de tweede elftallen in Hoogerheyne tegenover elkaar. SVVN 2 (foto onder) bleek uiteindelijk de sterkste. Schalkhaar 2 werd tweede, thuisploeg Heino 2 B moest het doen met een derde plaats, voor Haarle 2. Over de gehele avond bleek Wijhe’92 de sportiefste ploeg.

Update avond 3: Voor de derde elftallen stond de maandagavond in het teken van zaalvoetbal. Deze avond werd gewonnen door Overwetering 3, gevolgd door Heino 3, Lemelerveld 3 en Hardenberg’85 3. Fairplay-prijs ging deze avond naar het derde elftal van Wijhe’92.

Update avond 4: Op de laatste avond van het toernooi (dinsdag 30 december) was gelukkig voor de thuisploeg nog winst te noteren. Heino 4 won deze avond, gevolgd door FC Bal op het dak en Heino 5. De Fairplayprijs ging deze avond naar Mariënheem.