Hoofdsponsor Molecaten langer aan PEC Zwolle verbonden

PEC Zwolle en Molecaten hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het hoofdsponsorschap tot medio 2020. Bovendien is er een optie voor het seizoen 2020/2021. Het bedrijf met campings en vakantieparken door heel Nederland, in Europa en lodges in Afrika, siert al sinds de jaargang 2015/2016 de voorkant van het PEC Zwolle-tricot en gaat komend seizoen het vierde jaar in.

Tim Slager, voorzitter van de directie van Molecaten: ,,Wij kijken uit naar wederom een succesvolle samenwerking. De afgelopen jaren zagen wij onze naamsbekendheid, mede door ons hoofdsponsorschap, groeien. De samenwerking wordt steeds intensiever en dat is natuurlijk een heel goed teken. Ook voor komend seizoen hebben we er het volste vertrouwen in dat PEC Zwolle weer een rol van betekenis gaat spelen in de Eredivisie.”

Commercieel directeur Joost Broerse: ,,PEC Zwolle is heel gelukkig met onze trouwe hoofdsponsor en dus ook verheugd om te melden dat we de komende twee jaar met Molecaten op onze borst zullen blijven spelen. PEC Zwolle en Molecaten zijn beide partijen die stap voor stap doorgroeien naar een steeds hoger niveau. Bovendien voelen beide bedrijven zich verbonden en betrokken bij de Regio Zwolle. PEC Zwolle en Molecaten: het is en blijft een geweldige match.”

Foto: Johan Wolff