OZC Ommen moest na de 3-2 winstpartij van vorige week, thuis tegen FC RDC, vandaag bij het gepromoveerde Kloosterhaar op bezoek. Na opnieuw een achterstand bij rust draaiden de Ommenaren het duel in hun voordeel in de tweede helft: 1-2. Hermen Hogenkamp was in blessuretijd de matchwinnaar door de winnende treffer te maken. ASC’62 kwam in Enter niet verder dan 0-0.

Kloosterhaar, dat vorige week net als OZC ook won met 3-2, begon de wedstrijd goed. Na vier minuten was het Mark Boshove die Kloosterhaar op voorsprong zette (1-0). Na 45 minuten bleek dit tevens de ruststand. Na rust maakte Rick Nieuwenhuis een kwartier voor tijd de gelijkmaker (1-1) en werd Hermen Hogenkamp de gelukkigste man van het veld, door in blessuretijd als maker van de 1-2, de drie punten mee naar Ommen te kunnen nemen. Hierdoor heeft de ploeg van trainer Han Hanekamp na twee wedstrijden nog de volle ‘buit’. Volgende week speelt OZC thuis tegen Olympia’28 uit Hasselt.

ASC’62 speelde vandaag opnieuw gelijk. De ploeg van trainer Marcel Waaijer kwam vorige week thuis tot 2-2 tegen De Weide. Vandaag moesten de blauw-witten uit naar Enter Vooruit. In een matig duel had ASC’62 de beste kansen in de beginfase, maar stuitte het op Enter Vooruit-doelman Velten. Ook na rust wisten beide ploegen niet te scoren, waardoor het 0-0 bleef. Met twee punten uit twee wedstrijden gaan de Dalfsenaren volgende week op bezoek bij Zwolsche Boys.