Hiwat vertrekt bij PEC Zwolle, Klich opgeroepen voor Polen

Giovanni Hiwat vertrekt aan het einde van dit seizoen bij PEC Zwolle. Het aflopende contract van de 20-jarige buitenspeler wordt door de club niet verlengd. Hiwat (foto) maakte in het seizoen 2011-2012 zijn debuut in het eerste elftal. Dit seizoen speelde hij in vijftien competitiewedstrijden voor PEC Zwolle, waarin hij één keer scoorde.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,PEC Zwolle bedankt Giovanni voor zijn inzet voor de club. Na een evaluatie is in goed onderling overleg besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. De afgelopen seizoenen heeft Giovanni bijgedragen aan het succes van de club. PEC Zwolle wenst hem dan ook veel geluk en succes in de toekomst.”

Wel is PEC Zwolle momenteel met Furdjel Narsingh in gesprek om het aflopende contract van de aanvaller te verlengen. Dit seizoen speelde Narsingh elf competitiewedstrijden voor PEC Zwolle.

Klich opgeroepen voor het Pools elftal
Mateusz Klich is door de Poolse bondscoach Adam Nawalka opgeroepen voor de oefeninterland tegen Duitsland. Deze wedstrijd wordt op dinsdag 13 mei gespeeld in de Imtech Arena te Hamburg. De middenvelder speelde tot nu toe zes keer voor het nationale elftal van Polen, hierin wist hij eenmaal te scoren.

Foto: Johan Wolff