Het wordt met de week ‘gekker’ bij Dalfsen (7-1)

Met een 6-0 ruststand zocht Dalfsen gisteren in 4H de kleedkamers op het eigen Sportpark Gerner op. Tegenstander Koninklijke UD dat met een gehavend elftal naar Dalfsen was gekomen liet zich op een wanvertoning trakteren. Eindstand werd uiteindelijk 7-1.

Een 6-0 ruststand werd de doelman van Koninklijke UD te veel. De goalie werd gewisseld uit ‘zelfbescherming’ en verliet het Sportpark al vroegtijdig. Hij heeft niet gezien dat zijn teamgenoten de wedstrijd, qua scoreverloop, een stuk redelijker vervolgden. De ploeg van trainer Peter Reumer won alweer de derde wedstrijd in een rij van vier.

Voor Dalfsen scoorden Sjoerd Klarenbeek, Erik Koedijk en Jeroen Kamphuis allen tweemaal. Daan van der Vegt wist eenmaal het net te vinden. Namens UD maakte Johan Dijkstra de eretreffer.

Remco Hultink ontving overigens namens de thuisclub nog de rode kaart. De leidsman constateerde natrappen van de Dalfsenaar in de slotfase (zie onderstaand filmpje).

Door de winst staat Dalfsen op een negende plaats in 4H met 24 punten uit 19 duels. Komende zondag speelt men uit tegen FC RDC.

Foto’s: Kristian Giesen