Ommen /Heino – In een spannende bekerwedstrijd heeft VV Heino op het nippertje gewonnen van de Ommer tweedeklasser OZC. De ploeg van Marc Lobbert scoorde in de 87-ste minuut de winnende treffer en bekert verder: 2-3. Met drie doelpunten van Gerritsen: Robin , Peter en Wilco wisten alle drie het net te vinden.

Heino kreeg al snel na het openingssignaal een prachtige kans om de score te openen. Bas Jansen kwam alleen voor de keeper, maar kon het afmaken. Een minuut later bleek OZC effectiever door in de 4e minuut de openingstreffer wél binnen te tikken. Na een klein half uur waren de rollen echter omgedraaid. Analoog aan de wedstrijdstart was het nu de spits van OVC die een 100%-kans niet benutte, met als logisch gevolg dat tegenpartij wél scoort: na een fraaie aanval tekende Robin Gerritsen voor de gelijkmaker: 1-1. Amper drie minuten pakte de formatie van Marc Lobbert zelfs de leiding dankzij een treffer van Peter Gerritsen: 1-2 . Het was ook de ruststand.
Dat beide tweedeklassers aan elkaar gewaagd waren, werd nog eens duidelijk toen OZC enkele minuten na de rust na  matig verdedigend werk van Heino  weer op gelijke hoogte kwam: 2-2.
Lange tijd leek het daarna richting deze gelijke stand en daarmee verlenging te gaan. Drie minuten vóór het verstrijken van de reguliere tijd bereikte bracht Douwe Booij (die kort ervoor een vrij trap op de lat zag belanden) met een geweldige pass Peter Gerritsen, die vervolgens Wilco Gerritsen in stelling bracht: 2-3.