Heino laat zege glippen tegen Concordia Wehl

Lange tijd leek er vanavond niets aan de hand op Sportpark de Kampen. Heino leek met 2-0 te gaan rusten tegen Concordia Wehl en was dichtbij een overwinning. Toch ging het vlak voor rust en in de tweede helft mis voor de Groen-Witten. Het duel eindigde in 2-2.

De mooiste treffer van de avond werd al na vier minuten spelen gemaakt door Remco Beumer. De middenvelder, die komende zomer naar WHC vertrekt, krulde een vrije trap van behoorlijke afstand prachtig in de bovenhoek (1-0). Het publiek in Heino ging er goed voor zitten. Na eerder een goede kans voor Robin Gerritsen, was het broer Wilco (foto) die na een halfuur de 2-0 wist te maken. Een prachtige pass van Jorik Hollewand werd door de linksbuiten subtiel over de keeper gelift.

De ploeg van Marc Lobbert leek met 2-0 de thee te gaan opzoeken. Echter was er een rommelige situatie uit een corner waar uiteindelijk de 2-1 door volgde en vlak voor rust Heino op het verkeerde spoor werd gezet.

Na rust gingen de gasten namelijk meer drukken op de Heinoƫrs, die niet bij machte waren het dominante spel van de eerste helft te behouden. Concordia werd de betere ploeg en beloonde zichzelf tien minuten voor tijd. Een afgeslagen corner werd door Twan Caldenhoven enigszins gelukkig binnen geschoten (2-2). Beide ploegen roken nog kansen op een overwinning, maar doelpunten kwamen er niet meer.

Volgende week zondag speelt Heino uit tegen TVC’28 uit Tubbergen.