Heino 2 zoekt een nieuwe trainer/coach!

VV Heino is voor het seizoen 2016-2017 op zoek naar een trainer voor het 2e elftal dat uitkomt in de reserve hoofdklasse A.

De functie: Wij zoeken een ambitieuze, enthousiaste trainer. Van jou wordt verwacht dat je het optimale resultaat weet te halen uit de spelers op het gebied van ontwikkeling en prestaties. Dit geldt zowel op teamniveau als op individueel niveau. Door een positieve werkwijze tijdens de trainingen (VCT en core stability) en wedstrijden weet je de spelers tactisch, mentaal en fysiek sterker te maken. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de prestaties van het team en de ontwikkeling van de spelers. Hierdoor heb je een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugd naar de A-selectie.

Jouw profiel: Je beschikt over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je bent flexibel en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om de visie van VV Heino over te brengen naar de spelers. Je toont betrokkenheid bij de club, waar fair play hoog in het vaandel staat.  Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten en kun je zowel in de groep als boven de groep staan.

Ons aanbod: Wij bieden een uitdagende functie binnen een ambitieuze vereniging met ruim 1000 leden. Je hebt een uitgebreide medische en technische staf tot je beschikking. De club werkt met moderne communicatiemiddelen, zo worden de wedstrijdbesprekingen gepresenteerd via een digibord en heb je de mogelijkheid om met videoanalyse te werken.

Solliciteren: Spreekt bovenstaande je aan en herken je jezelf in het profiel?

Mail dan je motivatiebrief en CV vóór 14 december 2015 naar voetbalvereniging vv Heino, ter attentie van de Technische Commissie. Het e-mailadres is: tcvvheino@planet.nl

Foto: Vincent Hartman