Heeten– SV Heeten moet het aankomende zondag, in Markelo, opnemen tegen Markelo.  Ook Markelo is, net als Heeten degradant uit de 2e klasse, maar in tegenstelling tot Heeten is Markelo het seizoen beduidend minder goed begonnen. Overigens boekte Markele afgelopen zondag wel de eerste overwinning, “dus Heeten is gewaarschuwd”, zo is te lezen in de voorbeschouwing op de website www.svheeten.nl . Jasper Wichers Schreur kijkt terug op het afgelopen weekend en blikt tevens vooruit op de wedstrijd tegen Markelo:

“Afgelopen zondag dus ons eerste puntverlies tegen hekkensluiter Hengelo. Naar mijn mening was van onderschatting absoluut geen sprake, maar ontbrak wel de scherpte, wellicht dat dit toch een klein beetje met de ponyweek te maken had”.  Hengelo was volgens Jasper een stugge tegenstander die er alles aan deed om ons het voetbal onmogelijk te maken door veel tijd te rekken en zich in te graven in hun eigen zestien. “Toch hebben we kansen genoeg gehad, maar ontbrak het aan de afronding. Een zogenaamde wijsman zei ooit: Als je één goal meer maakt dan de tegenstander, dan win je”, zo blikt Jasper terug.

Zijn visie op Markelo: “Een traditioneel lastige tegenstander voor ons (..)  Zij houden van fysieke strijd. Ik verwacht dat zij het ons lastig gaan maken door veel de duels aan te gaan, inclusief het knollenveld in Markelo waar menig boer hun koeien op zou kunnen laten grazen zijn dit dus ideale omstandigheden voor Markelo. Aan ons is het dus om hier niet in mee te gaan en gewoon lekker het balletje laten gaan.’

Wie de hele voorbeschouwing van Jasper Wichers Scheur wil lezen: www.svheeten.nl