Heeten verrast zichzelf en koploper Holten

Een heerlijke opsteker, zo mag je de overwinning van Heeten vandaag in en tegen Holten gerust noemen. De ploeg van trainer Martin Dollenkamp won verrassend bij het, tot dan toe, nog ongeslagen Holten.

Heeten was in de eerste seizoenshelft te wisselvallig om een gooi te doen naar de bovenste plekken in 4G. Met verrassende overwinning vandaag in Holten ziet men niet alleen het zelfvertrouwen stijgen, maar dringt men de top-4 in het klassement binnen.

In lastige omstandigheden wist Heeten in Holten goed stand te houden. Koploper Holten wilde Heeten met wind mee ‘bestormen’. De ploeg van Dollenkamp liet zich echter de eerste helft van een goede kant zien, door er makkelijk ‘onderuit te voetballen’.

De tweede helft voerde de thuisploeg de druk wel op. Echter wist Heeten-doelman met enkele reddingen en hulp van de lat zijn doel prima schoon te houden. De middag voor Heeten werd prima beloond door Tim Schoorlemmer. Hij was doortastend in een ‘rommel-situatie’ en bracht een kwartier voor tijd de winnende treffer op het bord (0-1).

Komende zondag speelt Heeten thuis tegen SDOL.

Foto: Archief