Heeten verliest in Eerbeek (4-1)

SV Heeten verloor vandaag het duel in Eerbeek tegen Eerbeekse Boys met 4-1. De ploeg van trainer Marco Onderberg kreeg qua personele bezetting al het nodige voor de kiezen, wat overigens niet mocht gelden als een excuus volgens de oefenmeester.

‘In de warming-up raakte onze normaal tweede keeper Joost Koerkamp, die Mart Linthorst al een paar weken prima vervangt, geblesseerd. Hierdoor speelden we met A-junior Bjorn Lokate op het doel’, begint Onderberg. De oefenmeester mistte vanwege blessures ook al de aanvallers Bas Aarnink en Jordy van Dartel.

‘We kwamen nog wel op 0-1 (doelpunt Matthijs Willemsen, red.) in de beginfase, maar gingen met 1-1 de rust in. Na rust gingen we te ver naar voren voetballen, hier maakte Eerbeekse Boys gebruik van. Het werd snel 2-1 en uiteindelijk na de 3-1 gingen de koppies hangen. Uiteindelijk werd het nog 4-1. Onnodig, we hadden hier niet op gerekend.’

Jammer voor Heeten aangezien men vorige week een prima overwinning op Colmschate’33 pakte (3-1). ‘We staan nu op de zesde plaats. Mochten we volgende week thuis tegen Vaassen winnen, dan stijgen we naar de vijfde plaats. Dat moet de doelstelling zijn voor de komende week’, eindigt Onderberg.

De oefenmeester liet tevens weten dat zijn contract met Heeten met één seizoen is verlengd.

Foto’s: Henk Vloedgraven (SV Heeten)