Heeten – SVHeeten heeft in eigen huis met 2-2 gelijk gespeeld tegen directe concurrent EMMS uit Slagharen. Na 90 minuten stond het scorebord nog op 1-1. Door twee doelpunten in blessuretijd werd de eindstand bepaald op 2-2. Beide ploegen schoten daar niet veel mee op, met name omdat koploper VOGIDO de volle drie punten pakte. Tegen Hengelo won Vogido met 1-4.

Heeten pakte in de 16e minuut het  initiatief met een prachtig doelpunt van Bas Aarnink. Van buiten het 16-meter gebied stifte hij de bal over de keeper heen: 1 – 0. Daarna hield de ploeg van trainer Marco Onderberg de gehele wedstrijd het betere van het spel. Dat kon echter niet verhinderen dat EMMS toch op 1 -1 kwam. SV Heeten bleef ook daarna met combinatievoetbal de bovenliggende partij. De ploeg uit Slagharen speelde opportunistisch en zocht vooral de lange bal, zonder echt gevaarlijk te worden. In de slotfase leek SV Heeten beloond te worden voor het goede spel en alsnog die drie punten te pakken. Bas Aarnink scoorde in blessuretijd de 2-1. De zege leek binnen, maar na andermaal een opportunistische lange bal van EMMS, scoorden zij in de slotsecondes: 2-2.

Bas Aarnink was na afloop duidelijk in zijn analyse: “Wij waren beter. We hadden het betere van het speld. Zij kregen weinig kansen, maar wisten met de lange ballen toch twee treffers te forceren. We hebben vandaag niet één punt gewonnen, maar er twee verloren”.