Heeten in Turkse sfeer maar met nul punten

Heeten dacht vanmiddag thuis tegen koploper in 3B Turkse Kracht op rozen te zitten na een 2-0 voorsprong. ‘In de rust zeiden we wel tegen elkaar; wees bij de les! Één doelpunt en zij gaan er weer in geloven. Dat gebeurde ook. Het werd uiteindelijk 2-3, maar een punt hadden we zeker verdiend’, zag Heeten-aanvoerder Laurens Tepperik (foto).

Op een mooi gevuld Sportpark in Heeten met veel fanatieke fans van de uitploeg uit Deventer speelden zich een boeiend gevecht af. Tepperik: ‘Er was een wereld van verschil tussen de eerste en tweede helft. De eerste helft pakten wij Turkse Kracht bij de strot en kwamen op 2-0.’ Dennis Aarnink en Alexander Ruiter zorgden voor de comfortabele voorsprong, zo leek het.

‘Na rust kwamen zij door twee vrije trappen weer volledig terug in wedstrijd. Eentje ging er in één keer in (Karademir 2-1, red.), de ander werd uit een rebound terugkomend van de lat weer ingekopt (Guveli 2-2, red.). Een derde dode spelmoment werd ons uiteindelijk fataal. Uit een corner werd de 2-3 ingekopt. Erg zuur, want op 2-2 hadden wij ook nog enkele goede mogelijkheden.’ Voor koploper Turkse Kracht, waarbij Ekrem Arslan de matchwinner werd, was dit alweer de vijfde overwinning. Heeten blijft met negen punten op een vijfde plaats.

Komend weekend is de ploeg van Marco Onderberg vrij. Op zondag 26 oktober neemt men het uit op tegen Albatross.

Foto’s: Henk Vloedgraven