Het tweede duel in de halve finale tussen SV Heeten en Robur et Velocitas wordt niet in Heeten, maar in Broekland gespeeld. De Heetenaren organiseren in het pinksterweekend namelijk het RABO pinksterjeugdtoernooi op het eigen sportpark.

Afgelopen zondag kwamen de Heetenaren van een koude kermis thuis. Na een 0-2 voorsprong in het eerste duel in Apeldoorn werd alsnog met 4-2 verloren. Na treffers van Bas Aarnink en Laurens Tepperik kon de ploeg van trainer Marco Onderberg met een gerust hart de thee opzoeken zou je zeggen (0-2). Na rust ging het echter compleet mis voor de Groen-Witten. Eerst was het Verbeek en Van Amersfoort die zorgden voor de 2-2 en tegen het einde van de wedstrijd nog Kloppers en Hagen die voor een overwinning zorgden voor de thuisploeg (4-2).

Heeten zal alle zeilen bij moeten zetten op maandag (2e pinksterdag) om de 2-4 achterstand ongedaan te maken. Dit zal moeten gebeuren op het kunstgras van SV Broekland, wat een voordeel kan zijn voor de Heetenaren gezien hun voetballende kwaliteiten. De wedstrijd in Broekland begint om 14.00u en toegang is gratis.

Mocht Heeten de halve finale doorkomen dan speelt het in de finale (voor een plek in de 2e klasse) tegen de winnaar van AJC’96 en Dedemsvaart.