Heeten scherp bij UD (0-4) Lemelerveld wint ook (3-1)

In 3B won zowel Heeten als Lemelerveld vandaag hun wedstrijd. Lemelerveld versloeg thuis SV Epe met 3-1. Heeten speelde in Deventer tegen Koninklijke UD en won met 0-4. Na een bliksemstart speelden de groen-witten een makkelijke wedstrijden, al had de score nog hoger uit kunnen vallen.

Heeten-trainer Marco Onderberg (foto)┬ázag een goed begin van zijn ploeg: ‘Na het verlies van vorige week thuis tegen Lemelerveld, wilden we vandaag de draad weer oppakken en gelijk vol gas geven tegen Koninklijke UD. Na 45 seconden was het al 0-1 door Bas Aarnink. Daarna drukten we toch niet door zoals we dat wilden, maar maakten we voor rust nog 0-2 door Gijs Kortenhorst.’

Koninklijke UD werkte hard, maar miste de nodige kwaliteit om het Heeten echt lastig te maken. ‘In de rust heb ik ook gezegd dat we nog meer druk moesten zetten om de 0-3 te maken. Gelukkig gebeurde dit. Het werd vrij eenvoudig 0-3 (doelpunt Bas Aarnink, red.) en 0-4 (doelpunt Alexander Ruiter, red). Al had de score zeker nog wel hoger uit kunnen vallen’, besluit een tevreden oefenmeester.

Lemelerveld blijft koploper
In Lemelerveld lijkt men zich niet de druk van een koploper aan te meten. De ploeg van trainer Edwin Duim won vandaag met 3-1 thuis tegen SV Epe. Na een kwartier spelen was het Stijn Kogelman die de score opende (1-0). Vlak voor rust deed Jeroen van de Berg ook nog een duit in zakje middels de 2-0. Na rust maakte Epe vrij vlot de 2-1, maar pareerde Van De Berg met zijn tweede van de middag een serieuze kans op puntenverlies van Lemelerveld.

Door het verlies van Colmschate’33 uit tegen Heerde (4-3) staat Lemelerveld met 15 punten uit 5 duels nog steviger aan kop in 3B.

Omdat de 3e klasse B uit dertien ploegen bestaat is Lemelerveld volgende week vrij. Heeten speelt volgende week thuis tegen Albatross.

 

Onderstaande foto’s van Kon UD-Heeten zijn gemaakt door Henk Vloedgraven. (Meer foto’s volgen op www.svheeten.nl)