Heeten fysiek niet opgewassen tegen Albatross

In 3B wist Heeten zondagmiddag na het moreel goede gelijkspel van vorige week, tegen koploper Turkse Kracht, geen vervolg te geven. Thuis tegen Albatross werd met 1-2 verloren. ‘We hadden zeer veel moeite met de fysieke strijd die zij wilde leveren’, liet Heeten-trainer Onderberg weten.

‘Albatross schuwt de duels niet en zoekt het randje op of gaat er iets overheen. Wij zijn daar niet tegenop gewassen. Al met al hebben ze op deze manier terecht gewonnen’, reageerde Onderberg.

Na een 0-0 ruststand wisten de Heetenaren nog wel de score te openen. Onderberg: ‘Jasper Wichers Schreur bracht ons na rust gelijk op 1-0. Dit terwijl we eigenlijk de eerste helft al hadden kunnen scoren via twee grote kansen, waarbij we alleen op de keeper afkwamen.’

Albatross, dat voorafgaand aan het duel vier punten minder had dan de Heetenaren, kwam terug tot 1-1 en zelfs tot 1-2 ongeveer twintig minuten voor tijd. ‘We zaten niet voldoende in de wedstrijd om aanspraak te maken op de winst’, besloot de coach van de Heetenaren.

Door het verlies staan de groen-witten op een negende plaats in 3B. Men heeft 21 punten uit 16 duels. Komende zondag speelt de ploeg van Onderberg in en tegen Epe.

Foto’s: Henk Vloedgraven