Heeten fors onderuit (7-2), Lemelerveld wint (3-1)

SV Heeten kijkt niet prettig terug op de eerste ‘competitie-zondag’ in 3B. De ploeg van trainer Marco Onderberg verloor bij Heerde met 7-2. In de kantine van Lemelerveld zal de sfeer beter geweest zijn. De Lemelervelders wonnen bij hun ‘weerzien’ in de derde klasse met 3-1 thuis van De Gazelle.

Heeten ging zondagmiddag na een 1-0 achterstand, rusten met een 1-1 stand. Vervolgens ging het mis in de tweede helft, binnen no-time was het 5-1 voor Heerde. Waarna Laurens Tepperik nog wel iets terug deed (5-2). Dat uiteindelijk de score uitliep naar een 7-2 stand was voor de statistieken.

Lemelerveld werd vorig seizoen kampioen en maakte opnieuw zijn opwachting in de derde klasse. De ploeg van Edwin Duim begon thuis tegen De Gazelle. Er leek niet veel veranderd met de wedstrijden van het vorige seizoen: Lemelerveld-spits Jeroen vd Berg ging namelijk door met doelpunten maken. De Gazelle kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van Sven Raats (0-1), maar Van Den Berg maakte dit eigenhandig ongedaan. Één doelpunt in de eerste helft (37e minuut) en twee goals in de tweede helft (tussen de 70e en 80e minuut) stelden de overwinning veilig voor de oranje-witten.

Volgende week speelt Heeten thuis tegen Helios. Lemelerveld speelt uit tegen Koninklijke UD.

 

Foto’s: Martin Zwakenberg (meer foto’s van de wedstrijd zijn te zien op  www.sukerbiet.nl)