Duel Heeten-Epe leek al snel beslist (2-5)

Heeten tegen Epe leek vandaag in 3B een duel te worden van twee ploegen die weinig meer te verliezen hadden, maar vooral ook van twee teams die aan elkaar gewaagd zouden zijn. Toch leek het duel in de rust met een 0-2 stand en een rode kaart voor Heeten al beslist.

Andre Jonkheid (0-1) en Stefan Lokhorst (0-2) hadden hun ploeg Epe al op een fijne voorsprong gezet, voordat thuisploeg Heeten met tien spelers verder moest. Matthijs Willemsen kreeg halverwege de eerste helft de rode kaart vanwege natrappen. Hiermee leek het duel gespeeld, zeker nadat Hoogenboezem voor 0-3 zorgde kort na rust.

Gijs Kortenhorst zorgde nog voor 1-3 namens Heeten, nadat ook Epe-speler Van Velsen de rode kaart (2x geel) had gekregen. Spannend werd het echter niet meer toen Van Doorn (1-4) en Logen (1-5) het duel beslisten. Alexander Ruiter maakte uit een strafschop nog wel de 2-5 een paar minuten voor tijd.

Door de nederlaag moet Heeten genoegen nemen met een zesde plaats. De ploeg van Marco Onderberg heeft 28 punten uit 20 wedstrijden. Komende twee weken is Heeten vrij van competitievoetbal. Op zondag 13 april komt men weer in actie thuis tegen Markelo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Henk Vloedgraven (SV Heeten)