Selectie Sallands Streekteam tegen GA Eagles bekend (Update!)

Op zaterdag 27 juni staat voor de 23e keer het duel tussen het Sallands streekteam en GA Eagles op de rol. Het duel, traditiegetrouw in Heeten, wordt georganiseerd door de Deventer Scheidsrechtervereniging (DSVenO) en SV Heeten. Hans Nijboer (foto), assistent-trainer van Rohda Raalte, heeft dit jaar de eer het elftal te leiden.

Het duel staat eerder dan andere jaren op de voorbereidingskalender van GA Eagles. Dit komt omdat op 2 en 9 juli de ontmoetingen gaan plaatsvinden in de voorronde van de Europa League.

De selectie van het Sallands Streekteam bestaat deze editie uit de volgende spelers: Jens Veldwachter, Lars van Schooten, Max Kiekebosch (Rohda), Paul Roetert, Delano Haulussy, Jason Westerkamp (Schalkhaar), Rik Keijzer, Tom Vastenavond, Robin Gerritsen (Heino), Ferdi van Breukelen, Bram van Bessen (Overwetering), Jari van Wijnen, Bas Mulder (Wijhe), Dennis Aarnink, Jordy van Dartel (Heeten), Stijn Kogelman, Wesley Vlierman (Lemelerveld).

Het duel, dat onder leiding staat van scheidsrechter Gerrit Fikkert en assistenten Dyon Fikkert en Martijn de Leest, begint in Heeten om 19.00u.

Foto: Annet van Raalten