Grote overwinning Go Ahead Eagles op Roda JC
Go Ahead Eagles won zaterdag, na drie uitduels waarin het niet scoorde en veertien doelpunten om de oren kreeg, eindelijk weer eens. In Kerkrade gaf het Roda JC een pak rammel. De overwinning was ook dik verdiend. Go Ahead speelde goed, deed dit met mooie aanvallen en maakte het vervolgens nog mooier af. 

Ruud Brood attendeerde de lezers van het programmaboekje op Antonia en Houtkoop. Misschien had hij ook zijn spelers erop moeten wijzen want de twee rappe buitenspelers kregen beide de kans uit te groeien tot man van de wedstrijd.Antonia scoorde na 9 minuten de 0-1, een minuut later de 0-2 en gaf de assist op de derde goal. Houtkoop gaf de assist op de tweede van Antonia, scoorde zelf het derde doelpunt en gaf de assist op het laatste doelpunt dat werd gemaakt door Falkenburg.

Roda speelde de tweede helft met tien man nadat Van Peppen kort na rust een tweede gele kaart kreeg. Demouge had er eigenlijk ook met rood afgemoeten nadat hij het scheenbeen van Schmidt doormidden probeerde te zagen. Hij kwam eraf met geel.

Door deze, toch verrassende, overwinning stijgt Go Ahead Eagles naar de elfde positie, met slechts een punt minder dan Roda.

Roda JC-GA Eagles 1-4. 9′ 0-1 Antonia. 11′ 0-2 Antonia. 29′ 1-2 Donald. 34′ 1-3 Houtkoop. 55′ 1-4

Opstelling GA Eagles: Room, Schmidt, Vriends, Van der Linden, Schenk, Falkenburg (Rijsdijk 79′), Overgoor (Lambooij 68′), Turuc, Antonia (Godee 76′), Kolder, Houtkoop