Groots voetbalgala in Deventer Schouwburg

Nu de club als vanouds glorieuze tijden beleeft in de eredivisie, is het tijd voor een feest op het hoogste niveau: Eagles Gala Party. Stichting belangen Go Ahead Eagles organiseert dit geweldige feest, met topentertainment van de beste artiesten van Nederland. Het zal een memorabele avond worden, op donderdag 7 november in de Deventer Schouwburg, waar spelers en trainers uit roemrucht verleden en heden met businessclubleden en gasten uit de hele regio samenkomen.

Nog nooit is er in Deventer een gala op deze schaal gehouden. Nadat in de Grote Zaal een bekende cabaretier voor een spectaculaire opening heeft gezorgd, barst het feest los in alle zalen van de schouwburg. Er komt een keur aan fantastische artiesten voorbij, zoals dé publiekslieveling Jan Smit, Lee ‘You’ll never walk alone’ Towers met zijn vaste duetpartner Anita ‘Why tell me why’ Meijer, musicalster Joanne Telesford (hoofdrolspeelster van Fame), Richard Hekkert (repertoire van Froger tot Hazes tot eigen producties), Jaap Reesema (winnaar X Factor 2010), een top-DJ en verschillende verrassende acts die nog even geheim blijven. Ondertussen worden bij verschillende food corners culinaire hoogstandjes geserveerd. Het gala wordt gepresenteerd door de in Deventer geboren moderator Viktor Brand, bekend van SBS6-programma’s als Shownieuws, Holland’s got Talent en Huizenjacht. Tijdens het evenement zullen drie veilingen worden gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel: Eagles4Deventer.

Het gala begint om 20.00 uur en gaat door tot 02.00 uur. Het gala is voor alle ondernemers uit Deventer en de regio toegankelijk, en kunnen kaarten á € 150,- per stuk bestellen voor een compleet verzorgde avond, op www.eaglesgala.nl.