Grefelman redt koppositie Lemelerveld (0-1)

‘Wedstrijden die je moet winnen om aan het einde van het seizoen kans te maken op een prijs’. Een cliché, maar voor Lemelerveld was dit gisteren in Markelo erg van toepassing. De ploeg van trainer Edwin Duim won door een late treffer van Rob Grefelman (0-1).

Waar zich enkele weken geleden nog een top-4 leek af te scheiden in 3B, is het een paar weken later alleen nog Helios en Lemelerveld die lijken uit te maken wie aan het einde van het seizoen ‘de platte wagen’ op kan. Heerde en Colmschate’33 laten te veel punten liggen om tot het einde van de competitie aanspraak te mogen maken op de hoogste trede. Zo verloren beide ploegen gisteren met 2-1.

Bij Markelo-Lemelerveld was er ook een minimaal verschil, maar wel in het voordeel van de Lemelervelders. Op een matig bespeelbaar veld werd spits Jeroen van den Berg nodig gemist. Toch wist Rob Grefelman vier minuten voor tijd nog de 0-1 binnen te tikken op aangeven van Jordi de Haan.

Aangezien Helios ook won, uit tegen Eerbeekse Boys (2-4), blijft het ongemeen spannend in de top van 3B. Lemelerveld heeft 41 punten uit 18 duels. Helios heeft in evenveel wedstrijden één punt minder. Komende zondag speelt Lemelerveld thuis tegen Colmschate’33. Overigens staat het duel Lemelerveld-Helios op de een-na-laatste speeldag op het programma (zondag 4 mei).

Foto: Archief thuisduel Lemelerveld-Markelo 27 okt. gemaakt door Martin Zwakenberg.