Net als in de voorgaande jaren houdt de Go Kids Club van Go Ahead Eagles op maandag 22 oktober (let op dit is in de herfstvakantie) een voetbalclinic voor Go Kids leden van 6 tot en met 14 jaar. De voetbalclinic begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De clinic wordt gegeven door de spelers en trainers van Go Ahead Eagles. Er zijn diverse leuke spelvormen en we zijn er van overtuigd dat de spelers en trainers jullie weer een onvergetelijke middag gaan bezorgen

 

Wie wil meedoen, kan zich vanaf heden per mail opgeven voor de voetbalclinic via kidsclub@ga-eagles.nl . Vermeld dan duidelijk je naam en leeftijd. Er is plaats voor maximaal 150 kinderen, dus wees er snel bij want vol is vol. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail, hierin staat gelijk in welke groep je bent ingedeeld voor de voetbalclinic. Er is geen mogelijkheid om je in het stadion om te kleden, kom dus in je sportoutfit naar het stadion! Je ouders kunnen blijven kijken maar mogen niet op het veld.

Indien de weersomstandigheden slecht zijn, kan de voetbalclinic afgelast worden! Houd daarom in het weekeinde van 20 oktober je mail, de website van Go Ahead Eagles www.ga-eagles.nl en/of onze facebook pagina www.facebook.com/ga-eagles in de gaten, over het al dan niet doorgaan van de voetbalclinic.