Go Ahead Eagles kan dinsdagavond in het bekerduel tegen DVS ’33 beschikken over een bijna fitte selectie. Op de langdurig geblesseerde Kevin Spanjaard na is iedereen fit. Hierdoor heeft trainer Booy wat te kiezen heeft tegen de hoofdklasser uit Ermelo. De verwachting is dat hij hierbij niet vasthoud aan de basiself waarmee hij de afgelopen competitiewedstrijden startte en dat Jeffrey Rijsdijk en Joey Godee aan de aftrap zullen verschijnen. Voor Maurice de Ruiter is het een weerzien met zijn oude club. De aanvaller speelde enkele jaren in de jeugd van DVS en vervolgens drie seizoen in de A-selectie van de hoofdklasser voor hij dit seizoen overkwam naar Deventer. Daar maakte hij overigens nog geen minuten in de competitie. 

Tegenstander DVS ’33 viert dit jaar haar 80-jarig jubileum. In dit jubileumjaar schakelde DVS in de eerste ronde van het bekertoernooi verrassend het hoger ingeschatte Hollandia uit Hoorn uit. Aan de Ermelose Sportlaan werd het toen 4-1. Het afgelopen weekend hadden de Ermeloërs minder succes. Zaterdag werd de derby tegen Sparta Nijkerk met 1-0 verloren. De Ermelose hoofdklasser duikelde hierdoor naar de zevende plaats van de ranglijst met 6 punten uit 3 wedstrijden.

De wedstrijd begint dinsdag om 20.00 uur op het sportpark aan de Sportlaan en staat onder leiding van scheidsrechter Van den Wielen.