Go Ahead Eagles en trainer Joop Gall gaan per direct uit elkaar. Dat is de uitkomst van een onderhoud tussen Joop Gall en de leiding van de club in de nacht na de 5-1-nederlaag tegen Helmond Sport.

 

Met het vertrek van Joop Gall eindigde een roerige week in De Adelaarshorst. Nadat Marc Overmars op maandag zijn afscheid aankondigde en daags erna Paul Bosvelt met onmiddellijke ingang stopte omdat zijn contract na dit seizoen niet zou worden verlengd, besloot Joop Gall na de wedstrijd in Helmond tijdens een onderhoud met de club zijn conclusies te trekken. In de komende dagen zullen de trainer en de club rond de tafel gaan om één en ander af te wikkelen.

Update 24 maart om 13.00u: Bij terugkomst vrijdagavond in Deventer kondigde Joop Gall tegenover supporters al aan zijn contract tot medio 2013 niet uit te dienen. Hiermee komt voorlopig een einde aan een zeer roerige week in Deventer, liefst drie van de vier technische mensen rondom het eerste gaf aan te vertrekken. Alleen assistent-trainer Michel Boerebach is de enige overgebleven trainer.

Er wordt naarstig op zoek gegaan naar een opvolger voor Gall. Volgens clubwatchers van Voetbal International is het aannemelijk dat Andries Ulderink terugkomt in Deventer. We wachten het af …