GA Eagles onderhandelt met Zulte Waregem over Glynor Plet

Volgens de Belgische website HLN.be heeft GA Eagles de beste papieren om aanvaller Glynor Plet binnen te halen. De 27-jarige aanvaller speelt momenteel bij Zulte Waregem en raakte daar op een tweede plan. Plet speelde eerder in Nederland voor onder meer Heracles en FC Twente.

Uit Enschede vertrok hij in 2012 voor een Belgisch avontuur bij Genk, via het Isrealische Hapoel Beer Sheva kwam Plet bij zijn huidige club Zulte Waregem terecht.

Naar verluidt hebben ook Turkse clubs interesse in de boomlange spits, maar is volgens Belgische media GA Eagles met de Belgen in onderhandeling over een overgang. De geboren Amsterdammer zou vanwege familiaire redenen graag weer in Nederland willen voetballen. Zulte Waregem-trainer Francky Dury rekent in ieder geval niet meer op de Nederlandse aanvaller.

Plet beleefde bij Telstar en Heracles zijn beste periodes in het betaalde voetbal. Voor de club uit Velsen-Noord scoorde hij 38 keer in 73 wedstrijden in Almelo 18 keer in 43 wedstrijden. Dit seizoen staat de teller in Waregem op zeven treffers.