Op zondag 4 maart heeft Sportbedrijf Raalte tijdens de aftrapbijeenkomst voor het 40-jarig bestaan van zwembad De Tippe de nieuwe website www.sportbedrijfraalte.nl gelanceerd. Met de nieuwe website verwacht Sportbedrijf Raalte de klant nog beter van informatie te voorzien over alle diensten die het sportbedrijf van de gemeente Raalte biedt.

Sportbedrijf Raalte, een onderdeel van de gemeente, beheert de gemeentelijke sport- en zwemaccommodaties  en stimuleert deelname aan sportactiviteiten.

Op de site www.sportbedrijfraalte.nl  is het bijvoorbeeld eenvoudig surfen naar openingstijden en tarieven van de zwembaden Tijenraan en de Tippe.  Het is mogelijk om digitaal een gemeentelijke sportaccommodatie te reserveren en er zijn video’s te zien over de sportmogelijkheden die Sportbedrijf Raalte aanbiedt. Daarnaast is het Sportbedrijf vanaf nu via Twitter te volgen op twitter.com/raaltesport.

Voor meer informatie over Sportbedrijf Raalte kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer (0572) 347 950 of e-mail sport@raalte.nl.