Het voorstellen en toekennen van een Koninklijke Onderscheiding gebeurt niet automatisch. Kandidaten moeten eerst worden voorgedragen. U kunt dit doen! Iedereen kan een inwoner van de gemeente Olst-Wijhe voordragen. Dat is geen eenvoudige, maar een arbeidsintensieve opgave. Maar zeker een uitdaging die het waard is aan te gaan!

Aanvraagformulier
Als u iemand wilt voordragen voor een lintje, kunt u schriftelijk een voorstel indienen bij de burgemeester van Olst-Wijhe. Dit formulier kunt u aanvragen bij Marietje Nijlant, coördinator vakgroep Bestuurs- en Managementondersteuning. Ook kunt u het formulier hier downloaden en meer informatie vinden. Om te zorgen dat het voorstel compleet en tijdig wordt doorgestuurd naar de Commissaris van de Koningin in de provincie Overijssel moet uw voorstel vóór 1 juli in ons bezit zijn. Incomplete aanvragen worden na 1 juli niet meer in behandeling genomen.

Ingevulde aanvraagformulieren kunt u opsturen naar Gemeente Olst-Wijhe t.a.v. Marietje Nijlant, vakgroep BMO, Postbus 23, 8130 AA Wijhe of mailen naar m.nijlant@olst-wijhe.nl .