Gehavend WSV niet onder de indruk van Overwetering

Overwetering verloor gisteren met 3-1 in Apeldoorn van nummer drie WSV. Ondanks de forse schorsingen voor 4 spelers (minimaal anderhalf jaar) naar aanleiding van het bekerduel tegen Helios, startte men furieus aan de eerste helft. Na een 3-0 ruststand viel er voor de ploeg uit Olst niet veel meer te repareren.

In de beginfase liet een getergd WSV direct zien wat het waard was. Een aantal forse overtredingen werden slechts mondjesmaat en licht bestraft. De thuisploeg was feller en men wist met name via counters en snelheid voorop de Olster defensie open te breken. Door goals van Oduguwa (1-0), De Zeeuw (2-0, pen.) en opnieuw Oduguwa (3-0) keek de ploeg van Henk van Norel tegen een achterstand aan.

De tweede helft liet WSV Overwetering wat vrijer om te voetballen. Echte kansen kwamen er niet, tot Bram van Bessen in de slotsecondes nog een vrije trap binnenschoot (3-1).

Door het verlies staan de geel-groenen op een tiende plaats met 11 punten uit 12 duels. Komende zondag speelt men thuis tegen KOSC.

Beluister de reactie van Overwetering-trainer Henk van Norel gemaakt door Airplay Sport.

Foto: Overwetering.nl