Go Ahead Eagles doet een dringend beroep op bezoekers van onze thuiswedstrijden die met de auto komen om gebruik te maken van de vele parkeervoorzieningen (Beestenmark, de Leeuwenbrug). Deze liggen op loopafstand liggen van het stadion. 

Bij thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles is er sprake van parkeeroverlast rond het stadion. In Voorstad Oost, Sluiswijk en de Bekkummer wordt veel geparkeerd door bezoekers van de wedstrijden. Omwonenden hebben daar last van. De gemeente gaat daarom optreden tegen foutparkeerders.

Tijdens wedstrijden staan auto’s geparkeerd op trottoirs en in groenstroken. Om deze problematiek aan te pakken is in overleg met Go Ahead Eagles besloten dat team Toezicht van de gemeente en de politie dit voetbalseizoen gezamenlijk controles gaan uitvoeren tijdens de wedstrijden. Bij de eerste twee wedstrijden wordt nog gewaarschuwd, daarna wordt er geverbaliseerd.
Er loopt een onderzoek naar de mogelijkheid om vergunningparkeren in te voeren in Voorstad Oost. Met de invoering zou een groot deel van de problematiek opgelost kunnen worden.