Go Ahead Eagles komt zaterdag 6 juli naar Heeten om voor de 21e keer een oefenwedstrijd te spelen tegen het Sallands Streekelftal. De wedstrijd begint om 16.00 uur op het sportcomplex van de S.V. Heeten aan de Dorpsstraat in Heeten.

De organisatie is zoals ieder jaar in handen van de Scheidsrechtersvereniging Deventer e.o in samenwerking met de voetbalvereniging Heeten. De organisatie verwacht veel toeschouwers nu de betaalde Deventer ploeg een treetje hoger speelt. Mede in verband met de promotie is er ook gekozen voor een sterker Sallands Streekelftal. Hans van der Hoop, dit jaar de trainer van de Sallandse voetballers, vertelt: “Er is een enorme hausse rondom het gepromoveerde GA Eagles. Om die reden is besloten voetballers van de hoogste spelende clubs te vragen. Dat geeft een extra dimensie aan het duel en voor het publiek meer kijkplezier. De hoofdrol wordt natuurlijk gespeeld door de eredivisionist GA Eagles. De spelersgroep zal door middel van een positieve spelopvatting het maximale resultaat uit de wedstrijd moeten halen. Wij kiezen niet voor een muur van verdedigers voor eigen doel, maar proberen er een leuke wedstrijd van te maken zodat het ook voor de tegenstander zinvol is.”

De Sallandse spelers zijn: Jens Veldwachter, Jordy Bloo, Jesper Harmens en Deniz Sahbaz van Rohda Raalte; Tom Hegeman en Sander Souverijn van De Zweef (Nijverdal); Rick Evers en Luuk Nijland van SV Heeten; Twan Huijsmans en Yoel Finke van SV Schalkhaar; Stefan Hekman en Bram van Bessen van SC Overwetering; Rick Keijzer en Douwe Booij van VV Heino; Chris Roos en Bas Mulder van Wijhe’92 en Thijs Kemperman van VV Lemelerveld.