GA Eagles zakt verder weg na FC Den Bosch-uit

Het is deze donkere geen pretje om supporter van GA Eagles te zijn. De ploeg van trainer Leon Vlemmings (foto) verloor vrijdagavond opnieuw een competitieduel. Ditmaal was FC Den Bosch in De Vliert te sterk met 3-0. Na een onrustige week, onder andere door het ontheffen van technisch manager Bekking, is er opnieuw een domper voor de Rood-Gelen.

Het broze zelfvertrouwen van de Deventenaren kreeg in Den Bosch deze avond weinig kans om zich in positieve zin te ontwikkelen. Bij rust leidde de thuisploeg namelijk al met 3-0. Jort van der Sande wist tweemaal GA Eagles-doelman Sonny Stevens te verschalken (1-0, 2-0). Nog voor rust maakte Vossebelt er met het hoofd 3-0 van.

Waar GA Eagles de eerste helft nog kleine kansen kreeg, daar was er in de tweede helft geen sprake meer van. FC Den Bosch hoefde niet meer zo nodig en speelde het duel op deze koude december-avond goed uit.

Door het verlies wordt de situatie voor GA Eagles er niet rooskleuriger op. Met 18 punten uit 16 staat GA Eagles op een 14e plaats in de Jupiler League. Komende vrijdag speelt GA Eagles thuis tegen Jong PSV.

FC Den Bosch-GA Eagles 3-0 (3-0)
9′ 1-0 Van der Sande
29′ 2-0 Van der Sande
38′ 3-0 Vossebelt

Foto: Johan Wolff