Het was een bewogen week in Deventer. GA Eagles raakte in één week de hoofdtrainer en assistent-trainer per direct kwijt. Tevens gaf technisch directeur en lid van RvC Marc Overmars aan te stoppen in de zomer. In een zoektocht naar een nieuwe trainer lijkt er op dit moment ieder dagdeel nieuws te melden. Wie neemt plaats op de rood-gele trainersstoel? 

Vrijdag 30-03-2012 14.15u: Ondanks dat gisteravond met name de naam van Erik ten Hag veelvuldig werd genoemd, wordt volgens De Telegraaf de Schot Jimmy Calderwood de nieuwe trainer van GA Eagles. Deze lezing wordt echter nog niet bij alle media bevestigd. Calderwood trainde eerder in Nederland de clubs Willem II en NEC en voetbalde zelf ook jarenlang in Nederland. Volgens De Stentor is er nog geen akkoord met Calderwoord, maar is de club uit Deventer wel in gesprek met de oefenmeester om in ieder geval het seizoen af te maken.

Donderdag 29-03-2012 16.00u: Oud-speler en trainer Dwight Lodeweges geeft aan een ‘heel goed gesprek’ gehad met Go Ahead Eagles.

Donderdag 29-03-2012 11.00u: Er lijkt voor de thuiswedstrijd van vrijdag tegen FC Den Bosch nog geen interim-trainer gevonden, daardoor zal Michel Boerebach naar alle waarschijnlijkheid op de bank zitten als trainer. Of de wedstrijd überhaupt doorgaat is ook afhankelijk van de mogelijke politie-staking deze avond.

Woensdag 28-03-2012: Voetbal International meldt dat GA Eagles vier trainers op het oog heeft voor volgend seizoen (en om eventueel dit seizoen af te maken). Het gaat om Raymond Libregts, Andries Ulderink, Dwight Lodeweges en Erik ten Hag. Het bestuur van GA Eagles zou volgens de geruchten gisteravond al gesproken hebben met een trainer. Een naam is niet bekend geworden.

Dinsdag 27-03-2012: Voorzitter Mulder van GA Eagles geeft aan dat Jan van Staa zeker niet de interim-trainer wordt. FC Twente werkt niet mee aan een tijdelijke overgang. Van Staa wilde zelf graag (tijdelijk) naar Deventer komen.

Dinsdag 27-03-2012: De Stentor meldt dat Jan van Staa (scout FC Twente) de grootste kandidaat is om als interim-trainer tot het einde van het seizoen aan de slag te gaan.

Maandag 26-03-2012:  Andries Ulderink en Erik ten Hag worden in de geruchtenstroom genoemd als nieuwe trainer van GA Eagles.