GA Eagles verslaat Voorwaarts Twello: 0-6

GA Eagles won vanmiddag met 0-6 in Twello van Voorwaarts. Na een 0-4 ruststand bereikte de ploeg van trainer Foeke Booy een score van zes doelpunten: 0-6. 

Een zonovergoten Sportpark de Laene in Twello zorgde ervoor dat de spelers na 25 minuten spelen even een drinkpauze moesten nemen. De stand was inmiddels toen op 0-1 gezet door Marnix Kolder. Vervolgens wisten Van Ooijen, Reimerink en Van Der Linden (penalty) de score nog voor rust naar 0-4 te tillen.

Ook na rust kwam Go Ahead Eagles-doelman Cummins niet in de problemen: hij hield ‘de nul’. Zijn teamgenoten maakten¬†vervolgens nog wel twee doelpunten. Nieuweling Schalk, op aangeven van Kolder, maakte de 0-5. Een kwartier voor tijd maakte Kolder vervolgens zelf zijn tweede treffer van de middag (0-6).

Opstelling 1e helft GA Eagles: Cummins, Schenk, Vd Linden, Vriends, Nieuwpoort, Van Ooijen, Overgoor, Turuc, De Bondt, Kolder, Reimerink.

Opstelling 2e helft GA Eagles: Cummins, Wijnaldum, Van der Linden, Vriends, Lambooij, Overgoor, Rijsdijk, Ten Den, Postma, Kolder, Schalk.

Komende dinsdag speelt GA Eagles in Heeten tegen het Sallands streekelftal, aanvang 19.00u.

Foto: Twitter @gaeagles