GA Eagles verliest van Eredivisionist Excelsior

GA Eagles verloor vanmiddag in Terwolde met 0-2 van Eredivisionist Excelsior. De Rotterdammers wisten na een 0-1 ruststand de score in de tweede helft te verdubbelen. 

Met onder andere de Engelse proefspeler Delfouneso in de basis kwam de ploeg uit Deventer na een klein halfuur op achterstand. Uit de rebound wist Excelsior-verdediger Bovenberg te scoren (0-1). GA Eagles was zowel voor als na rust niet bij machte tot score te komen.

‘We hebben te weinig lef getoond om vooruit te voetballen’, sprak GA Eagles-trainer Dennis Demmers (foto) na afloop op GA-Eagles.nl. ‘Om tot aanvallen te komen moet je in het positiespel kunnen reageren op de druk die de tegenstander zet. Dat deden we te weinig. En als we dan doorkwamen, was de eindpass onzuiver. Ook wonnen we te weinig duels. Ik heb ook een aantal goede dingen gezien. Zo werkten de jongens keihard, gaven ze alles.’

Na rust maakte Stans de 0-2 uit een strafschop. Even daarvoor was uitblinker Kuwas namelijk gevloerd door GA Eagles-verdediger Schenk.

Voor de ploeg van trainer Dennis Demmers was deze wedstrijd ook het einde van deze editie van het trainingskamp in Epe. Komende zaterdag volgt weer een oefenwedstrijd. Opnieuw in Terwolde is Helmond Sport de tegenstander. Aanvang 15.00u.