GA Eagles verliest bij Jong PSV

Dennis Demmers gaf voor het duel tegen Jong PSV aan dat hij het moeilijk vond om te zeggen waar GA Eagles op dat moment stond. Na afloop is het duidelijk. Eagles is niet op het niveau dat mag worden verwacht van de vorig seizoen gedegradeerde club.

Kowet liet geen moment zien dat het mee wil strijden om de bovenste plaatsen. Demmers begon met Rijsdijk, Lambooij en Duits op het middenveld. Dit resulteerde in een wat behoudende manier van spelen waarmee Eagles de slag op het middenveld en uiteindelijk wedstrijd verloor.

Jong PSV kwam na 25 minuten verdiend op voorsprong. De thuisploeg verzuimde vervolgens om de 2-0 aan te tekenen. Na rust kwamen de bezoekers wat beter in de wedstrijd maar tot scoren kwam het niet.

Aanstaande zondag speelt Go Ahead thuis tegen Telstar. De wedstrijd van vandaag zal Demmers genoeg stof tot nadenken geven om anders aan de aftrap te verschijnen. Aftrap in de vernieuwde Adelaarshorst is om half 3.

Jong PSV – GA Eagles 1-0 (1-0)
’25 Rommens 1-0

Opstelling GA Eagles: Cummins; Nieuwpoort, Vriends, Nieveld, Schenk; Lambooij, Duits (Van Ewijk/68), Rijsdijk; Van Overbeek, De Kogel (Ten Den/54), Wolters (Schalk/30).