GA Eagles stoomt in Heeten klaar voor Europees treffen

Met een 0-8 overwinning won GA Eagles gisteren in Heeten van het Sallands streekteam. Na een 0-2 ruststand liep de ploeg van trainer Dennis Demmers na rust uit naar 0-8. Komende donderdag begint, na twee oefenduels, het serieuze werk in de voorronde van de Europa League. In Emmen wacht dan de nummer twee uit Hongarije: Ferencvaros.

In de eerste helft leek na tien minuten spelen GA Eagles in het zonnige Heeten op een monsterscore uit te komen. De stand was in de beginfase na treffers van Ten Den en Van Overbeek al snel 0-2. Daarna haperde de rood-gele machine en werd een marge van twee de ruststand.

Direct na rust probeerde het Streekteam onder leiding van Rohda-trainers Hans Nijboer en Ruben Tepperik GA Eagles onder druk te zitten. De treffer viel echter aan de andere zijde (0-3, Ten Den). Het in grote getale aanwezige publiek zag vervolgens hoe Wolters (0-4, 0-6 en 0-8), Ten Den (0-5) en Dzepar (0-7) voor de eindstand zorgden.

Foto boven: Pim Nauta (DeventerVoetbal)

Foto’s onder: Henk Vloedgraven

Weet jij de eindstand van GA Eagles-Ferencvaros te voorspellen? Klik hier en win een bon twv 50 euro (te besteden bij VoetbalDirect)