Vandaag stond in Terwolde de eerste training voor GA Eagles op het programma. Maar liefst negen nieuwe spelers, een nieuwe trainer, een nieuwe assistent-trainer en twee proefspeler kwamen samen met de spelers die behouden bleven in actie op het trainingsveld. Na de training werden bij Deventrade Hummel de nieuwe wedstrijdshirts in ontvangst genomen. Genoeg nieuws vandaag bij GA Eagles.

Om klokslag tien uur startte de selectie het seizoen 2012/2013 onder leiding van nieuwe trainer Erik ten Hag en zijn assistenten Demmers en Boerebach. Veel nieuwe spelers, maar ook twee proefspelers startten de training. Cenk Uguz van HSC’21 en Rico Wolven (voorheen SC Veendam) hebben deze voorbereiding te tijd om zich te bewijzen en mogelijk een contract te verdienen. Zowel hoofdtrainer Ten Hag als voorzitter Mulder bevestigen dat er komende weken nog twee á drie spelers bij komen, die van directe meerwaarde voor de selectie zijn.

Komende zaterdag speelt GA Eagles de eerste oefenwedstrijd in en tegen Terwolde om 16.00u. Op zondag 1 juli is de traditionele Open Dag. Deze zal om 12.00u starten.

Foto: De nieuwe spelers van GA Eagles voor het eerst bij elkaar. Boven (vlnr): Teije ten Den, Jop vd Linden, Guyon Philips, Cas Peters en Nick Marsman. Onder (vlnr): Kevin Spanjaard, Deniz Türüc, Joran Pot en Michel Gerritsen Mulkes . Bron twitter @kowet

Foto: Presentatie van de nieuwe shirts seizoen 2012/2013. bron twitter @vanwissing