GA Eagles met Cummins op doel op de Vijverberg

Morgenavond om 18.30u start voor GA Eagles het avontuur van de play-offs in Doetinchem. De ploeg van trainer Dennis Demmers gaat op de Vijverberg starten om in vier wedstrijden degradatie uit de Eredivisie te voorkomen.

In Doetinchem start Erik Cummins (foto) in ieder geval op doel. Trainer Demmers zag Cummins in de voorafgaande twee Eredivisie-duels zijn kans grijpen. Hij krijgt nu de voorkeur ook tijdens de play-offs boven Mickey van der Hart. De definitieve opstelling blijft verder nog onbekend. In ieder geval is zeker dat verdediger Jop van der Linden niet zal spelen. Hij is nog ziek. Bart Vriends is wel weer terug na een schorsing.

Tegenstander De Graafschap won de eerste ronde van de play-offs met hangen en wurgen van Almere City. De ploeg van trainer Jan Vreman gaat er echter alles aan doen om te stunten tegen de Eredivisionist uit Deventer. De Superboeren eindigden in de competitie als zesde en hunkeren na drie seizoenen Jupiler League weer naar het hoogste niveau.

Beide ploegen speelden in seizoen 2012-2013 voor het laatst tegen elkaar. In dat seizoen trof men elkaar driemaal. In de competitie werd het 2-2 in Deventer en 5-2 in Doetinchem. In het 3e ronde bekerduel werd het dat seizoen 0-3 (goals Karami, Suk en Promes) voor de Eagles. De Vijverberg is daardoor geen onneembare vesting voor GA Eagles.

Scheidsrechter vrijdag is Ed Janssen.

Raad jij de uitslag van De Graafschap-GA Eagles? Dan maak je kans op een waardebon van 50 euro bij VoetbalDirect! Klik hier

SallandClubactie-button

Kampioen of juichmoment? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!